ännu en turné.

Strax efter att mormor och mamma åkt härifrån så kom thias hem från jobbet och biltema. Han hade hittat grejerna vi skulle ha så det var ju perfa !
Vi båda tog oss en snabbdusch eftersom att klockan blev så mycket , vi hann helt enkelt inte ta någon längre dusch än ett par minuter . Så kan det gå när man har tider att passa ! :)

När vi klätt på oss så åkte vi ut till pappa min där vi lämnade sakerna till bilen och hämtade våran fina bil som nu är nästan helt lagad inför besiktningen. Jag tog mammas bil och thias tog våran bil därifrån till valbo . Där käkade vi söndagsstek och fyfasen vad gott det var , jag åt nog för fyra personer tror jag . Men vad gör det när man har en liten kotteliten att äta åt .

Nu har vi vart och lämnat mammas bil hos henne och även vart och handlat en sväng , det var lite småsaker som fattades i kylen , så som juice , smör och sånt .
Ska snart kolla på lite vintergatan och bara vila innan vi slutligen ska sova. Dagarna går ju så himla fort nu , jag älskar verkligen mitt liv. Trodde den här sista tiden skulle vara APJOBBIG och skitseg , men istället är det så himla underbart och jag är bara glad helatiden. Hoppas det håller i sig !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0