"panik-stund"-

Jag och thias har kommit in i lite utav en "panik-stund" , vi har ju som sagt inga namn till bebisen så nu försöker vi komma på lite fina allternativ.
Ingenting "klickar" liksom och man vill ju gärna att det känns helt rätt innan man bestämmer sig liksom ..

Vi tappar nu upp ett varmt bad och fortsätter namndiskussionen där i hopp om att komma på nånting fint till kotteliten som än så länge bara kallas just kotteliten.

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mami

Vi hade också svårt med namn. Skrev en varsin med 5 namn av flicka och av pojke. Sen tog vi med till förlossningen och en kalender för att kolla namn som passade när han kom ut. Visade sig att C vist att det blev en kille och hade bara skrivit pojknamn. Han fick heta texas som inte passade så bra så vi bytte efter några dagar. Testade att kalla honom namnen så passade Colin bäst.

2010-09-05 @ 09:31:33
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: erika

gå in på www.familjeliv.se och titta där . finns många namntips där :)

2010-09-05 @ 11:21:59
URL: http://eeriiika.blogg.se/
Postat av: Angelica weissmann

Hej, det börjar närma sig nu och jag förstår att ni har panik när det gäller namn på den lilla. Jag tycker inte ni behöver fundera mer på det, vänta ist tills den kommit :) jag menar att när ni ser den, så ser ni kanske vilket namn eran lilla kotte passar bäst i. Hoppas allt går bra med förlossningen och allt :)

2010-09-05 @ 12:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0