rask promenad.

Eftersom att t inte åt sin matlåda på jobbet idag så var han vrålis när han kom hem , så vi lagade lite snabbmat, dvs frenchhotdog med kycklingkorv i - hur gott som helst !
Samtidigt som vi åt så kollade vi klart på dom återstående avsnitten utav vintergatan , så nu är det färdigtittat på det för våran del . Sorgligt men sant . Nu måste vi hitta nånting annat att kolla på om dagarna haha.

Planerna för idag är inte större än vanligt , det enda vi funderar på att göra nu innan "halvåtta hos mig" och "idol" börjar är att ta en låång jäkla rask promenad i hopp om att värkarna ska komma igång. Jag vill så himla gärna föda,NU ! .. och inte blir man mindre taggad på att föda när man får en hel dröös med lyckatill-sms från alla håll och kanter.

Så på med joggingkläder och ut och gå nu Frida !
Svea och T följer självklart också med.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till nu! Hoppas allting går som det ska under förlossningen och även efteråt! Riktigt spännande att följa din blogg, speciellt nu under graviditeten! Ska bli roligt att höra efteråt hur allting har gått. Håller tummarna att de blir dags snart! :)

2010-09-07 @ 18:36:20
Postat av: anna

ett litet tips om du har en "yoga boll" om du förstår vad menar, kallas nog också "medicin boll" sitt på den och rulla runt. Det ska sätta igång värkarna tidigare vet att det hjälpt på några. lycka till :)

2010-09-07 @ 19:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0