tog med datorn endå.

jag tog med datorn till mamma endå , kände att jag skulle bli så rastlös annars.
Mamma åkte precis till jobbet och kvar är jag och min lillehund. Svea sover dock som en stock , som vanligt vid den här tiden på dygnet . Hon är ingen morgonlärka direkt min lillehund ! - jag därimot..eller inte

Om sisådär en timme ska jag bege mig till barnmorskan här på södertull. Får se vad hon har att säga idag . Troligtvis att hon är förvånad att vi hann med det sista besöket. Hon trodde ju att kotteliten skulle komma ut tidigare än beräknat (vilket den fortfarande kan göra).
Får inte glömma att väga mig när jag väl är där också , ibland så brukar vi hoppa över det eftersom att jag knappt går upp nånting , men idag m-å-s-t-e jag , vill ju veta vad jag slutar på så jag kan skriva det i min bok om graviditeten som står hemma på hyllan i vardagsrummet.

Börjar förövrigt bli lite otålig , vilket jag aldrig trott att jag skulle bli. Men jag har endå klarat mig förvånansvärt bra ifrån all otålighet hittills. Jag tycker bara tiden går skitfort och jag kan inte fatta att det bara är tre dagar kvar till Bf.



Efter barnmorskan ska jag nog kila till affärn och köpa lite juice och nånting att äta , mamma hade typ ingenting hemma. Bara LokaCitron att dricka och det är inte direkt min favorit . Så äffärn blir det nog garanterat.
Ska vell göra mig lite "snygg" efter besöket hos barnmorskan också ifall jag ska träffa Hanna .
Min saknade hanna .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0