Soppa och Bvc.

Igår när T slutat jobbet så kom han och hämtade mig , Lovis och hans syster Malin i valbo . Sedan åkte vi hem och spelade massa kort och kollade på lite tv innan vi somnade på stört i sängen. Malin därimot låg och höll på med mobilen halva natten..

När vi vaknade imorse hann vi inte så mycket mer än att äta frukost tillsammans med Lovis , för sedan var det dags att knalla iväg till BVC. Allting gick jättebra och hon har följt kurvan EXAKT , hur länge som helst nu. Längden därimot ligger hon snäppet över på , men det visste vi ju redan - hon har ju vart lång helatiden!

Efter BVC så gick vi hem igen , Lovis somnade i vagnen så hon fick fortsätta sova ute på balkongen när vi kom hem. Medans så lagade jag och Malin en massa matlådor och gjorde även en skitgod soppa till oss själva . Det blev en soppa med rotfrukter. Potatis,rotselleri,kålrot,morot,lök,purjo.. - hur gott som helst ! Lovis åt också litegrann.

Nu har Malin åkt hem och Lovis sover , själv sitter jag och inväntar T. När han kommer hem så ska vi nog åka iväg till barnens hus och lägga undan en Bilstol åt Lovis. Vi har bestämt oss nu för vilken vi ska ha , den är jättefin men framförallt väldigt säker.

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej! Går själv i bilstolstankar och blir nyfiken på vilken ni har valt? Svårt att veta vilken man ska ha.

Mvh Therese

2011-04-19 @ 19:50:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0