Recept - snickerskaka.
Ingredienser
2 dl sirap
1 dl socker
1 dl kokos
1 burk jordnötssmör
1 tsk vaniljsocker
2 st marabouchoklad (200+200)
ca 8-9 dl krossadeflingor
(jag använder special K med jordgubbar i)
Gör såhär
• Värm socker sirap och kokos i en kastrull så att det blir varmt men inte kokar.
• Ta av kastrullen från plattan och blanda i resten
• Ta fram en plåt och lägg ut bakpapper på den innan du sedan plattar ut degen där på så den får en strl på ca 20x30cm
• Smält chokladet i ett vattenbad och häll sedan på den på smeten
• Ställ in kakan i kylen och låt den stå någon timme innan du sedan tar ut den och skär den i lagoma bitar

2 dl sirap
1 dl socker
1 dl kokos
1 burk jordnötssmör
1 tsk vaniljsocker
2 st marabouchoklad (200+200)
ca 8-9 dl krossadeflingor
(jag använder special K med jordgubbar i)
Gör såhär
• Värm socker sirap och kokos i en kastrull så att det blir varmt men inte kokar.
• Ta av kastrullen från plattan och blanda i resten
• Ta fram en plåt och lägg ut bakpapper på den innan du sedan plattar ut degen där på så den får en strl på ca 20x30cm
• Smält chokladet i ett vattenbad och häll sedan på den på smeten
• Ställ in kakan i kylen och låt den stå någon timme innan du sedan tar ut den och skär den i lagoma bitar

Kommentarer
Trackback