Vardag igen.

Efter en lång tids planering,inköp av diverse bröllopssaker,prov av klänning,nervositet,spänning och längtan, är vi nu äntligen gifta. Jag heter numera Frida Gyllenskepp och måste därmed göra om både körkort,pass och andra tillhörigheter med namn på.
Igår skrev jag min första signatur där Gyllenskepp var mitt efternamn. Kändes faktiskt rätt skumt.. Men endå bra.

Vi är nu tillbaka till vardagen igen, vi båda jobbar och Lovis är på dagis. Dock kommer thias och Lovis följa med till furuvik idag då thias hade lite att göra på Jobbet. Så det är ju inte fyskam, vara på furuvik på arbetstid och dessutom ha sina två älskade med sig.

Jag är fortfarande väldigt irriterad över att inte appen fungerar. Det blir ju liksom väldigt tomt på bilder här då som ni kanske märkt. Som igår tillexempel , då gick vi in i en ny vecka. Vecka 33 om jag inte minns helt fel..
Vi har även massa bröllopsbilder att visa, men det gör jag när vi fått allihopa så att jag kan välja själv vilka jag vill dela med mig utav och även skriva lite mer ingående om dagen.

Vi hade iallafall en grym bröllopsdag och jag är så lycklig med min man och våra små liv. Familjen betyder allt för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0