Tips mottages hjärtligt.

Då vi (som ni förstås vet) gifter oss i sommar så är det mycket tankar om tiden efteråt, bland annat om bröllopsresa. Den största frågan för oss är då "vart?".
Det blir absolut en all inclusive då vi kommer ha med oss våra två barn på resan också. Men hotellet måste vara barnvänligt och helst ligga nära stranden , så att vi inte blir helt låsta på hotellet.

-Såå..Tips på fina resemål mottages hjärtligt


Kommentarer
Postat av: tessan

När har ni tänkt åka? Vilken månad? :)

2012-03-30 @ 13:12:46
URL: http://tewssans.blogg.se/
Postat av: Johanna Öberg

Silence beach resort side! 5 stjärnigt, 50 m till stranden, 17 pooler och ett mindre vatten land. Barn vänligt med massor av roliga aktiviteter och super bra personal. Bra mat, 7 restauranger. Shopping kanske 100 m bort. Vi lämnade området 1 kväll, och det är utan tvekan den roligaste resa jag gjort!

2012-03-30 @ 13:39:41
Postat av: Amanda

om ni har tänkt åka i typ, oktober,november,december så tycker jag teneriffa, och hotellet heter granada park, det är all inclusive hotell, men kan skicka länken får du se! :)



http://www.ving.se/kanarieoarna/los-cristianos/granada-park

2012-03-30 @ 13:54:46
Postat av: Linda

Om ni skulle vilja testa på Turkiet så rekomenderar jag Green Garden (http://www.ving.se/turkiet/alanya/green-garden. Superbra hotell, både för barn och vuxna. Jättestor pool, har även ett till litet poolområde med en gång från hotellet där det finns rutchkanor, fina,

stora rum, nära till stranden och kalasbra all inclusive. Vid frukosten kan man välja allt mellan himmel och jord, lunchen jättebra och middagen är också jättebra, de har olika teman varje dag. Sen är det inte mitt inne i Alanya utan staden heter Oba, 10 minuters buss från Oba in till Alanya. Men i Oba finns det ett centrum med shopping, restauranger och allt vad man vill ha. Minidisco på hotellet är det också.

2012-03-30 @ 17:09:46
Postat av: Malin

Aruba är helt underbart! Det kostar men det är absolut värt det!

Hotellet vi har bott på två grr heter Divi! All inclusive med två hotelldelar, jätte nära till stranden och det går golfbilar mellan det två olika delarna av hotellet! Det finns jätte fina Ala Carte restauranger med sjukt god mat!

Kolla in på deras hemsida http://m.diviaruba.com/

Men det är en lång flygresa tyvärr, och med små barn kan det. Kanske bli jobbigt!



Hoppas ni hittar något trevligt ställe! :)

2012-03-30 @ 21:20:00
Postat av: Julia

gran canaria/arguineguin!

Www.julianylen.devote.se

2012-03-31 @ 10:56:51
URL: http://julianylen.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0