Jobbhelg.

Medans de allra flesta andra är lediga och njuter utav den fantastiska sommarvärmen som äntligen kommit , så jobbar jag. Har två dygn denna helg , vilket innebär fredag till lördag och söndag till måndag. Men eftersom jag slutar mitt första pass imorgonbitti så har jag hela morgondagen på mig att umgås med mina barn och man. Troligtvis så ska vi slå igång poolen ute och bara hänga inne på gården och busa med barnen. Hoppas på att vädret håller i sig och blir lika bra som idag, det vore ju kanon! 

Här är lille P idag när familjen var här tidigare idag. Han har blivit jätteintresserad av traktorer och maskiner , så idag gick vi till en som har en massa traktorer och P skulle kunna stannat hela dagen.



Men nu är det faktiskt dags att krypa ner i sängen och invänta morgondagen, jag längtar verkligen jämt hem, vart jag än är.. En riktigt hemmakär människa är vad jag är! Endå vill jag alltid åka iväg på en massa resor och äventyr, jättekonstigt , men jag bara är sån.
Hur är ni? Är ni lika hemmakär som jag?

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vad söt han är!! Lovis med förstås! :)
Jag är ungefär lika dan, tycker om att åka iväg på saker & ting o spontanresor osv men då ska det helst vara över en dag, vill helst sova hemma! haha! Enda gången jag tycker om o vara borta är när jag är på solsemester, då vill jag typ inte hem igen, hehe! :)

2014-05-17 @ 15:12:14
Postat av: Amanda

Måste bara fråga hur bor ni? är det i ett område med grannar osv? eller är det skog runt om kring? :)

Svar: Tusen tack, vad snäll du är!
Ja, alltså det är lite bådeoch. Vi bor i en by i Valbo som heter allmänninge . Massor med grannar , de flesta är barnfamiljer i blandade åldrar . Vi har skog precis utanför tomten och bönder med djur i byn, så det är helt perfekt .;)
Fraajs

2014-05-17 @ 16:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0