svar till "moa".

Moa om riktigt less !:
Varför kalla dina läsare för trögfattade människor och idioter? Dom kanske bryr sig om dig o barnet, har du tänkt på de?
Och du kan ju inte jämföra dig med en afrikan, det var väl en jävla skillnad. Dom har ju ett helt annat immunförsvar o är vana vid värme o sol. Så en trögfattad idiot kan du vara själv Frida!
IP: 90.227.76.61

Svar; OJ OJ OJ , jag darrar ! haha
Sluta läs om du stör dig på allt jag skriver , äckel.

Kommentarer
Postat av: Sandrah, Colins mamma

Haha helt rätt Frida! Att sola har ju inget med immunförsvaret att göra det handlar om pigment samma med afrikaner. Man känner ju själv om man inte klarar av att ligga i värmen när det blir tyngre. Jag slutade sola när jag inte kom ur det själv tillslut. Sen var jag rädd för att bebisen skulle få fel på ögonen när den ser ljus genom magen. Trökigt att många är så negg men det är väl säkert många som är avundsjuka och ska spela kunniga fast dom själv inte har barn. Varför missunna när man kan glädjas. Men många med mig är avundsjuka på din fina mage och den tid som du har framför dig. Kram

2010-04-08 @ 15:24:13
URL: http://sandrahupdate.blogg.se/
Postat av: Sabina

Klockrent snygging! Så länge du mår bra utav att sola så ska du fortsätta göra det.. Bara för att man är gravid så ska man inte sluta leva, det är INGEN sjukdom! Om man överdriver saker (ja vad som helst) så är allt farligt, gravid eller ej.. Sola 15-20 min är väl det minst man kan unna sig när man är gravid, man blir varm, slappnar av och känner sig mjuk i kroppen och för att inte tala om hur fräsch man känner sig efteråt när man fått den där snygga brännan.. GO FOR IT GIRL! Fortsätt lev på ditt vis, dom som gnäller är bara avundsjuka på dig och på det vackra du bär på! pusspusspusspusss beauty! <3

2010-04-08 @ 16:46:02
URL: http://fakkfeejz.blogg.se/
Postat av: Plutten

HÄÄÄÄRLIGT FRIDISEN!:D Klockrent, lämna ut IP;n....då ser ALLA vem den där idioten är. Fan att dom orkar ens... Jag tycker att du är världsbäst iaf o kommer bli världens bästaste mamma! Så det så!

2010-04-09 @ 19:48:47
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0